Várom a beszámolókat!
Na, akkor kisebb-nagyobb esésekkel, de azért túléltük az Őszi MopedRally-t. Mindenek előtt hadd köszönjem meg azoknak, akik nélkül soha nem lett volna ilyen: nektek, akik eljöttetek! ;) És természetesen kiemelt köszönetet érdemel Nagy Tibor és vonzáskörzete, hogy bejárta, módosította és újra bejárta a nyomvonalat, időt és energiát nem sajnálva rája. A Zádori családnak, hogy immár sokadjára feláldozták a hétvégéjüket és eljöttek nekünk reggelit és estebédet rittyenteni. És az összes segítőnek, akik önzetlenül hozzájárultak a MopeRally gördülékeny lebonyolításához (a startoltatáshoz, a forgalomtereléshez, a mentéshez, a videózáshoz vagy csak egyszerűen eljött motor nélkül a hangulat fokozásához...)
 
Egy mondat az endurókról: az őszi rally-n nem megtürtek az endurók, hanem teljesen egyenértékű résztvevők... Remélem, hogy így is érezték magukat. Ezt köszönhetik annak, hogy a pünkösdi rally-s tilalmat tök komolyan kezelték és fogják is kezelni. Mivel idén nyáron teljesen elégedettek voltunk a tilalomhoz való hozzáállásukhoz így nem is volt kérdés, hogy ezen a rendezvényen ott a helyük (mint ahogy a két ünnep közötti HCC Hó bulin is ott lesz... ;) ) Örülök, hogy egyre többen vannak, akik nem csak eljönnek, hanem át is élik a mopedrally érzését... :) Sőt: terjesztik is azt... Még egyszer köszönöm mindenkinek a megjelenést és a kulturált viselkedést. Jó buli volt! Sajnálom, hogy a 17 óra után befutókkal már nem tudtam találkozni, viszont pl. az elektormos motort még láttam bekanyarodni és mivel a Zádoriék még maradtak egy kicsit, így remélem, hogy marad még neki egy kis meleg kaja... :) A számok tükrében: 197-en regisztráltak (ebből 5-en már nagyon későn).
142 rajt számot osztottunk ki (és mivel ez körtúra volt, ezért 142-en célba is értek...)
Köszönöm az adományokat! Itt szeretném újra kiemelni, hogy a MopedRally soha nem volt és amíg közöm van hozzá - nem is lesz fizetős rendezvény. Nagy öröm volt látni, hogy az "MopedRally támogató vagyok" matricák szép számmal fogytak és az adományozó kedv is jó fergeteges volt! Viszont újra kihangsúlyoznám, hogy még az adományozás sem elvárt!! A lényeg: ha jól érezted magad és van rá lehetőséged, tedd meg, de csak akkor, ha nem a benzin elől veszed el a forintot, mert nálunk első a motorozás!!! Viszont az 1 százaléknál tényleg jó, hogy eszetekbe jutunk, mert az alapvetően senkinek nem kerül semmibe... ;)

Comments powered by CComment