Vándorserleg

Ha valaki tudja pontosítani a listát (pl. nevekkel), akkor keressen meg e-mailben!

2014-től minden évben a "legmopedesebb" személy vagy csapat egy évre hazaviheti a MopedRally vándorserlegét. A serleg vagy kupa odaítélése teljesen szubjektív, ezt a jogot a szervezők megtartották maguknak. Annak adják, aki vagy akik szerintük az elmúlt időszakban a legtöbbet tették a MopedRally hagyományának megőrzéséért, frissen tartásáért. Így ne csodálkozzunk azon, hogy az elsőbálozóknak erre túl sok esélyük nincs. 
A kupára jelöléseket, "súgásokat" persze elfogadunk. Sőt, jó néven vesszük azokat! 

 

 

2021 Havrincsák Gábor kapta a vándorserleget 6 éves kitartó munkája és az ifjúság bevonzás alapján

 


 2020. Dabasi Simsonosok (Bánszki Zsolt, Zsíros Gábor, Ámon Ferenc, Mráz Peti) - leginkább a kitartásuk és a fergeteges jó kedvüknek köszönhetik ezt a kupát, mellyel igen sok versenytársat bevonzottak már.

 


2019. Dr. Oldal István - iszonyatos mennyiségben összeszedte már a MopedRally leggyorsabb teljesítője címet... amit ugye nem biztos, hogy szeretünk... DE a kitartó munka mindig meghozza gyümölcsét. Azt, hogy most kettőnk közül ki volt a kitartóbb? Hát - aki dongó hajtással is hajlandó elindulni - az csak megérdemli a vándorserleget! 2021-ben elhozta a lányát is - még nem jött össze a teljesítés, de mi szurkolunk nektek!


2018. Deliék Tomosos bandája (Deli Zoltán, Deli Róbert, Gonda Tibor, Mester Károly, Deli Ottó, Báló Bertold, Hegedűs Zoltán) - sok kedvenc csapatom volt és van is... de a Deliéket nem lehet elfelejteni.  A Tomosos banda rengeteget küzdött, hogy végre áttépjék a célszalagot is, de a kitartó munka eredménye sok-sok vidám perc, és rengeteg harc a homokkal. Aki próbált már egybetartani egy ilyen széles életkort átölelő csapatot, az tudja - ez igen! Örülök, hogy megismerhettem benneteket!

 


2017. Szilágyi Attiláék - majd lesz képünk is. Attila évről évre hozza a kis csapatát, hol többen, hol kevesebben de jönnek lelkesen. Menet közben sokat segítenek és népszerűsítenek is rendesen... Na, de aki az asszonyt is rá tudja erre beszélni - ez viheti a kupát is! ;)

 


2016. Molnár János (Janner) - Janner több ciklust átélt már a Rally története során. Volt, amikor mindent elkövetett, hogy elsőként érjen be... alkatrészenként finomítgatta a motorját... közben rengeteget vitatkozott velem és másokkal is a szabályokról. És volt, amikor csak örömmotorozni jött. De alapvetően nehezen vetkőzi le versengést, ezt megértem: ha motor van alattam én sem tudok félgázzal menni. ;) A lényeg: nincsen rally Janner nélkül!

 


2015. Kiskundorozsmaiak (Borbély Levente + ts) - Én csak ámulok és bámulok, szép volt fiúk! Hol többen, hol kevesebben de a munka mellett mindig szakítottak időt a rally-ra és lehet, hogy csak mert szegediek, de a célba érés nem okozott nekik gondot soha. ;)

 

 


2014. Horváth Péter - Igazából Péter személyisége hozta ki belőlem a Vándorkupa ötletét... Ő volt az az ember, aki talán most már egyedüliként, az elejétől kezdve az összes rally-ra eljött. Szerintem az öregek még emlékeznek a széles kormányú Simsonjára... és a két csepp lányára, aki eleinte csak pöszén mondták, hogy "Mi is megyünk a MopedRally-ra, ha nagyok leszünk...", aztán már határozottabban... Jó lenne őket újra látni! Köszönöm Péter, hogy vagy!


 

Comments powered by CComment

Free Joomla templates by Ltheme