Copyright 2020 - Minden jog fenntartva.Az idei MopedRally után többünkben megfogalmazódott az igény, hogy vissza kellene menni igazi pedálos kis mopedekkel és menni egy jót a tracken.
Ellenőrzőpontok, szervezés, mentés, kaja, eredményhirdetés semmi sem lesz, csupán a mopedek és az ismert nehézségű track, valamint néhány elvetemült - ennyi. Ja, nem. Mert még tuti, hogy lesz: sok buli, de legfőképpen sz@pás. :)

Így kérjük, hogy nem-mopeddel kísérőnek se gyertek!!!!!!!!!!!!!!!

Ennek a túrának pont az a lényege, hogy a magunk harcát vívjuk meg az elemekkel, miközben egymáson segítünk vagy éppen röhögünk.

Időpont: 2020.10.24 Szombat, indulás reggel 7:00-körül.
Helyszín: Ladánybene.

Többen előző este már ott alszunk a szokott helyen, illetve mögötte a hereföldön. (Szóval valahol ott, ahol lehet)
A jármű: MOPED, de tényleg.
Tehát lassú, gyenge, ingatag és gyárilag pedállal szerelt, amellyel a jármű önmagában is hajtható. Lehet fix áttételű, de akár variátoros is. Mechanikus sebességváltó kizárt. (Pl: bizonyos Puch modellek). Kivételt képez, ha valaki normális közlekedésre, homokra konstrukciós szinten alkalmatlanná tett kismotorral szeretne jönne. Ezek jellemzően: Riga, Verhovina, Balkan. Nekik még ott a helyük. Vagy ha valaki utólag épített sebességváltót a mopedjére. (Pl: Farkas-féle Babetta, Bencsik-féle felező)

A túra célja, szellemisége: Cél, hogy 12 órán belül teljesítsük a tracket, de persze a teljesítők közt az idő dönt. Lehet indulni egyénileg, csapatban, vegyesen és persze lehet indulni úgyis, hogy csak úgy.
A teljesítést a bejárt és rögzített nyomvonal (GPS-ed track-jének) elemzésével értékeljük, amelyen jól látszanak az időadatok is. Így semmilyen pecsételésre, rajtoltatásra nincs szükség.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Comments powered by CComment

f t g