Sziasztok!

Túl vagyunk rajta... - már-már járni is tudunk, újra.

Szép lassan összeszedjük magunkat és elkezdjük a részben feldolgozott adatokat újra számolni, leegyeztetni a résztvevőkkel - amikor minden a helyére kerül, akkor teszek fel ide végleges listát (ez legkésőbb a hétvégét jelenti!).

Addig gyorsan a leglényegesebbek:

0) Köszönjük a szervezésben segítőknek, a pontellenőröknek és a záróembereknek a kiemelkedő munkájukat!!! A szponzoroknak a támogatás (erről ne szokjatok le! pénz nélkül nem lehet megcsinálni és én is unom, hogy folyamatosan jeleznem kell - de gyerekek!! Iszonyat pénzeket visz el ez az egész!! - szóval ha nem lennének támogatók, hamar a kardunkba dőlnénk - tehát: Köszönjük!)

1) Gratulálok minden bátor indulónak és fejet hajtok mindenki előtt, aki az iszonyat homok ellenére célba is ért... - Külön kiemelném a pedálosok teljesítményét!! Köszönöm nekik, hogy megtiszteltek minket... KÖSZÖNÖM!!!

2) A pólórendelésnél jelezték, hogy 17 db pólót egyszerűen nem tudtak leszállítani - az ígéretek ellenére se volt a nagyker raktárban az adott méret. így azok, akik emiatt nem kapták meg a kifizetett pólót két dolgot tehetnek: a) lenyelik a békát és adományként felajánlják, hogy ne kelljen ezzel külön foglalkoznunk... b) meg mondják, hogy melyik póló nem érkezett meg és visszautalom az árát.
Mivel sokan jelezték, hogy szeretnének pólór rendelni - én szívesen újra nyitom a rendelési oldalt... DE mivel ennek csak akkor van értelme, hogy 20 db-nál többet rendelünk, így nem is tudom, hogy mi legyen... Lehet, hogy jobban járnánk, ha a rendelést egyenlőre CSAK e-mailbe jelznétek és ha összejött a 20 db, akkor kezdjük el az utalgatást...
Szóval póló ügyben írjatok e-mailt az info kukac mopedrally.hu címre levelet - mint három esetben!!

3) Akinek van tényleg jól sikerült képe, azok osszák meg azokat velünk a farcbook oldalunkon: https://www.facebook.com/mopedrally vagy jelöljék meg benne a mopedrally-t a "@mopedrally" használatával akár a saját oldalukon és kész is. Videókból a javát ha gyorsan megosztjátok velünk a drive.google.com oldalon keresztül (csak ha van gmaile-s fiókod), akkor azt még akár a készülő videóba is berakhatjuk... Csak tartalmas videókat osszál meg - szar itt is van. (A megosztánsál a taxitak kukac gmail.com címet használd!)

 

Akkor neki állok az adatok átnézésnek... (Ami már fixnek tűnik: az indulásnál 240 fő kapott rajtszámot - tehát, akik rajtszám nélkül indultak, azok akár jelezhetnék is, hogy bekerüljönek a statisztikába... Plusz: Szegedről vasárnap 42 fő indult el visszafelé.)

 

 

Comments powered by CComment